uni

Runoilija tintsujau

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.6.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

unessani kävelin kauas
kauas pois täältä tuskantäyttämästä elämästä

olin kerrankin onnellinen
minulla oli kaikki mitä olen aina toivonut

olin vapautunut
uskalsin taas ääneen hengittää

en pelännyt mitään
en ollut ahdistunut

askeleeni olivat kevyet
tuskaviitta oli tipahtanut harteiltani

valitettavasti heräsin.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot