tunne elämä

Runoilija nicky

mies
Julkaistu:
454
Liittynyt: 27.4.2009
Viimeksi paikalla: 2.4.2024 7:36

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
4.11.1966

 

Ilman
tunne elämää

elämä on
tyhjää

ja silloin
voi toisia
kohdella
miten vaan

eikä edes
rakkaudelta
mitään
saa

ja muut
asiat ihmistä
kuljettaa

silloin elämä
on kuin
seitsemän kaistainen
tyhjä
moottoritie

eikä
itsekkään
tiedä minne
lie

elämän tie
vie

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut