Ilman
tunne elämää
elämä on
tyhjää
ja silloin
voi toisia
kohdella
miten vaan
eikä edes
rakkaudelta
mitään
saa
ja muut
asiat ihmistä
kuljettaa
silloin elämä
on kuin
seitsemän kaistainen
tyhjä
moottoritie
eikä
itsekkään
tiedä minne
lie
elämän tie
vie
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi