tulossa kai
häilyvää
harhaa
kun yksin
näitä
sateen kastelemia
katuja
astelen
vain märkä
asfaltti kasvosi
eteeni
piirtyy
ja olemattomaan
rakkauteen
ajatukseni
siirtyy
kai tää on sitä
päiväunta ja
häilyvää
harhaa
ja säälin
odottavaa
sydäntä
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi