Vääryys voittaa

Runoilija Julma totuus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jokainen päivä on lahja. Vaikka joskus haluaisikin palauttaa lahjan.. :)
 

Taas olutta kiskot ja paskaa päälleni viskot.

Suustasi hirveyksiä syljet, rakkautemme nyljet.

Haluatko vain uhota, vai todella rakkautemme tuhota.

Juoruja kuulet, ne todeksi luulet.

Usko jo, en mitään salaa, rakkauteni vain sinulle palaa.

En turhaan vannonut vihkivalaa.

Miksi pettänyt oisin. Murheen vain mukana toisin.

Jos todella haluat niin laukun pakkaan.

Jätän taakseni kaiken rakkaan.

Silti toivon.

Vielä vierelläni kulje.

Vielä syliisi mut sulje.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Joskus rakkaus tekee niin kipeää:)

Syntymäpäivällesi jotain parempaa toivon. Onneksi olkoon.

 

Käyttäjän kaikki runot