Kerroin jotain itsestäin
ällistyttäin armasta.
Ilmeestänsä heti näin;
kuulemansa karvasta.
Ei hän lähtenytkään pois
vaikk' otti jalat alleen.
Maatenkin siin olla vois
mutt' istui vain sohvalleen.
Piilotti myös tunteensa
vaikk' vilautti kieltä.
Kaipa hänen suhteensa
voin olla montaa mieltä.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tunteiden salaaminen.. on joskus vaan hyvästä :):)
Mielenkiintoinen *~¨¨
Hiljaa hyvä tulee.
kuinka tunteet joskus tekevät monenlaisia tunnelmia, paljastaessasi itsesi hänen käytöksensä, ilahdutti ja ilmeisesti mielytti sinua, ei hän paennutkaan (ihanaa, sinulla on toivoa), hienoa että maltat odottaa kunnes hän on valmis sohvaltaan makuuasentoon saakka, tuo pieni kielen vilautus kertoo jo jotain siihen suuntaan (hymyä), runosi on hauska ja kuitenkin käsittelet sanoillasi hyvinkin vakavaa ihmissuhdeasiaa, mutta saat tästä minulta kokonaisen kympin;)
Tunteiden vuoristoradalla on monenlaista vaihdetta...moni asia läheisessä saa joskus mietteliääksi ja silloin haluaa piilottaa ajatuksensa. Syvälle luotaava runo!
Kivaa vanhahtavaakin kirjoitus tyyliä(tuttavallistakin),sellainen leikitteleväinen runo,kuten kai tunteetkin.
Ajatuksia herättävä ja hauska on runosi :)
Mukavan letkeää ja samalla hellän huolehtivan sävyistä runottelua. Pidin.
Sivut