Mannerten välisessä metrossa
Eveliina istuu kieli keskellä suuta.
Kirpparilta ja yltäpäältä retrossa
korvillaan aurinko tiirailee kuuta.
Maan päällä ohjaillaan nuorisoa
ja korvalapuista tulee klassista.
Alkoi poliitikkojen juonet nuo risoa
mut Ellulla valittavaa löytyy kassista.
Ja luettavaa aivan historiallista
kuin odotushuoneessa ikään.
Perillä maailman mallista
ei hetkauta enää mikään.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tässähän on asiaa hauskassa riimimuodossa.
Runosi osuu ja saa mietteliääksi. Otsikon valinta myös.
Riimit rautaa, sisältö terästä.
Vahvaa ajankuvaa tässä
Tämä on kiva. :o)
Oman tiensä kulkija...
mainiota kuvausta,
hymyilyttää ja kuitenkin
pistää miettimään?
Sivut