Kosmoksessa on
rakkautta valloillaan
määrättömästi
-pää asiallisesti
siistittyinä palloillaan...
Selite:
*omakoodisuus*
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kosmoksessa on
rakkautta valloillaan
määrättömästi
-pää asiallisesti
siistittyinä palloillaan...
Kommentit
Vaan milläpä keinolla
sieltä kaukaa rakkauden säkeneitä
ylettäisi imaista???
Sivut