Aamulla oli aivan tyyntä. Päivällä reippaita puuskia. Jälleen-näkemisen riemua!!! oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 21.4.2007 0:00 cordell viimeiset huutomerkit sai hihittelemään, aitoa riemua, kylläkyllä. jälleennäkeminen on maailman parasta. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 14.4.2007 0:00 vonderwall Tulee mieleen koiran häntä. *~ Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 12.4.2007 0:00 Annakka raikasta jälleen-näkemisen riemua:) Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 5.4.2007 0:00 ffc4ac08b5726f57d1942f75176da2dd Koko päivän tuulen kiusattava olleena, siihen jopa hieman ärtyneenä, tämä ajatus sai minut kyllä kummasti hymyilemaan. Pirteän raikas, reipasrytminen runo, jossa on sopivaa ilkikurisuutta ja viileää viimaa, kiitos tästä :) Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 5.4.2007 0:00 annifanni Hienoja puuskia -raikas runo. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 17.4.2007 0:00 ninotska Jotta voimme mieleltämme hyvin, tarvitsemme kaikkia runon kuvaamia tunteita. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 24.4.2007 0:00 Riimihärkä Onko tämä sellainen runo, jossa nainen taivuttaa säärensä sirosti taakse kun mies pyörittää häntä ilmassa Senaatintorilla? Vaiko sellainen missä nainen antaa molemmille poskille maistiaisia käsilaukustaan Makasiiniterminaalin edessä? Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 24.1.2024 0:18 Adastra No sehän se :)) Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut« ensimmäinen ‹ edellinen … 5 6 7 8 9 10 11 12 13 … seuraava › viimeinen »
Kommentit
viimeiset huutomerkit sai hihittelemään, aitoa riemua, kylläkyllä. jälleennäkeminen on maailman parasta.
Tulee mieleen koiran häntä. *~
raikasta jälleen-näkemisen riemua:)
Koko päivän tuulen kiusattava olleena, siihen jopa hieman ärtyneenä, tämä ajatus sai minut kyllä kummasti hymyilemaan.
Pirteän raikas, reipasrytminen runo, jossa on sopivaa ilkikurisuutta ja viileää viimaa, kiitos tästä :)
Hienoja puuskia -raikas runo.
Jotta voimme mieleltämme hyvin, tarvitsemme kaikkia runon kuvaamia tunteita.
Onko tämä sellainen runo, jossa nainen taivuttaa säärensä sirosti taakse kun mies pyörittää häntä ilmassa Senaatintorilla? Vaiko sellainen missä nainen antaa molemmille poskille maistiaisia käsilaukustaan Makasiiniterminaalin edessä?
Sivut