Kartanon pihan perällä
usvaisena aamuna
kuuluu huokaus hento
On oivallus veitsenterällä
kuin kypsynyt maamuna
jost' alkaa itiöin lento
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kartanon pihan perällä
usvaisena aamuna
kuuluu huokaus hento
On oivallus veitsenterällä
kuin kypsynyt maamuna
jost' alkaa itiöin lento
Kommentit
Nää on kyllä hervottomia. Voihan muna!
Kartanot tuovat automaattisesti myös hevoset mieleeni.
Tässä runossa niitä löytyisi otsikosta - mutta onhan tässä sellaista naisellisen salaperäistä runokerrontaa minulle - jotta huokailkoon vaikka renki rakastaan - hevosen sijaan :)
Ei helppo teos.
Pihanperältä kuullun hennon huokauksen vuoksi voi ajatukset lähteä niin moneen eri suuntaan..miksi huokasi....
Kuuluuko raitiovaunujen kolina kartanon perälle asti?
*jepulis* johan runon kekkasit :):)
Hitsi, johan löytyi tekijä!
Onnistut siinä missä Hellaakoski menetti kalansa, viestin syvyydestä. Tämä on huippuruno!
Viekoittelevaa luontoa... :).
Sivut