todellisuutta -sinunkin sivuillasi- voidaan hallita luonnollisestikin vain mielikuvituksella... Selite: https://www.youtube.com/watch?v=74DZHXhdcVQoletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 3.3.2023 13:14 Star Viisaasti todettu, selite on todellinen klassikko. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 17.1.2024 1:41 Oiva Utumaa ... Hyvä että vain mielikuvituksella, jottei se isoveli aina valvo, tai jos valvottaa niin menkööt hakeen unilääke reseptin. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut« ensimmäinen ‹ edellinen … 5 6 7 8 9 10 11 12 13 … seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut