Kai joku pitää
mua varmaan enkelinä,
löytäessään mun
hukkaaman pullolapun,
tai eihän se mua tunne...
Selite:
Jo toinen kerta kun pullolappu salaperäisesti haihtuu käsistäni... käsittämätöntä hermojen hallintaa / hillintää...
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi