aatokseni näin
Kyöpelinvuorelle päin
vie noiduttuna
-voishan pääsiäismuna
siell' olla jemmattuna...
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
aatokseni näin
Kyöpelinvuorelle päin
vie noiduttuna
-voishan pääsiäismuna
siell' olla jemmattuna...
Kommentit
minimalismia eli hyvä
Sinnepäin alkavat noitien matkat suuntautua
Sivut