Perseidien
juovat huuhtoutuivat pois
taivaankannelta
soittain massiaanista
melodraamansa yössä
Yhtä ääneti
myös kapteeni Kirk astui
komentosillan
baaritiskin puoleisen
varainhoitajan mieleen
Purrauslistassa
oli vain piirrettynä
vartiotorni
-mitä kaikki tarkoittaa,
tuleeko kurssiin muutos...
Säästöliekillä
taivainen matka jatkuu
loimuajossa
-silti pyöreähköt puut
vinhaan vaihtavat kättä
Matka jatkunee
viel' hamaan Perseukseen
muitta mutkitta
väistelemällä yhä
mustempia aukkoja
Selite:
https://www.youtube.com/watch?v=sezc05A4s2g
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi