Laps' eilisen päivän, onkin kohta jo jaloillaan.
Sattumalta välttyen, säästy nytkään ei polvet.
Miltei huomaamatta, ajan vievät omat kiireet.
Vakuutellaan uskoin, eihän tuo minua koske.
Sivuutetaan sanoma, lehtien hiljennyt havina.
Kunnes kyllin selvästi, vastaan tulee maailma.
Katse alkaa hakea, kantapäälle turvallista sijaa.
Hivuttautua syrjään kaikesta, kokoilemaan osiaan.
Selite:
... järjestys.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Siinä oli kaikki, lapsuus, miehuus ja loupuminen, kauniisti sanouna.
Sitä havahtuu kun maailma tulee vastaan
kiireet ja aika kulkee huomamaatta, oppii askeleensa laittamaan oikein ja huomaa miten pitäisi elämäänsä koota.
On hyvä pyrkiä tasapainoon.
Sivut