Saattaa olla että kuolen,
ennenkuin ehdin syntyä uudelleen.
Voin murtua alla huolen,
kuullen itseni ivoja huudelleen.
Vastaavaa eihän haluta,
uskoa metsäss' takana pihan.
Ei luuta mitä kaluta,
vain kierto veren sekä lihan.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sinulla on kyllä ihan jännänlainen oma tämä tyyli!
:o)
Ekat 2 riviä on muuten loistavat! \o/
Aivan mahtava runo.
Kiitos arvostelusta!
Elämässä kannattaa kokea ja elää todeksi se mitalin kääntöpuoli(kin.)
Sivut