ei huomisessa
voi etukäteen elää
ilman että jää
käsitettäväksemme
lumipalloilmiö
Selite:
https://www.youtube.com/watch?v=p8icsYabqQw&list=OLAK5uy_k3Hhu2AytphD7jXzjc-CqCclYZF8QPDjU&index=8... Lisätty 26. 1. -24 Yö unet meni kun tajusin äskettäisen ikävän turman tuntureilla. Tarkoitan tällä sitä että minun maalittajani ei varmaankaan tarkoittanut että homma leviää valtakunnalisesti, mutta mitäs, globaaliahan tämä.. :( Osan ottoni omaisille, niin omille kuin vieraille. No, Suomi on taaskin maailman mestari... Olen pahoillani, kaikin tavoin, puolesta ja vastaan. Vaikka en tietenkään vastaa, kuinka voisinkaan. Olen vailla täyttä ymmärrystä tässä asiassa.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut