Akustisesti
ajattelemallakaan
aikuisuudesta
ei selviä merkkejä
vieläkään näkyvillä
A, kustisesti
ajattelemallahan
rannalle jääneet
eivät selvitä syitään
syyttelemällä puita
Mitenhän ennen
yleensä yhtään mistään
tähän selvittiin
kukas se meitä velkoo
ja mistä päin maailmaa
Eikö pankkiirin
kanssa nykyään voikkaan
järjestelyä
yrittää järkeistellä
samassa maailmassa?
Minkähän liiton
arkkuun nauloja napsuu
hammastikkuja
puunauloiksi riittäisi
vielä haavikoistamme
Aivan klaniksi
ei metsäalat sentään
aavikoituneet.
Saisimmekohan vielä
hetken armolta aikaa..?
Selite:
https://www.youtube.com/watch?v=uH7T9ZCIB8o
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut