!iFBi!
Mitäs mulle kuuluu, kysyi agentit toisiltaan..
Ammoisen armaan
ahteritäkillä näin
hymyilevänä.
Toivon että asiat
hänelläkin hyvin on.
Muistikuvassain
kyläillessään luonani
hiiruliakin
ilostuttaessansa
häntä kaipailemaan jäin.
Ajan saatossa
oikeat asiamme
paranevat vain
vanhetessaan niin myötä,
kuin vastaisuudessakin.
Omavalinta
sisäänrakennettuna
valvottavana
luot siten maailmaasi
kuten annat muidenkin
Räpätädeillä
sydämen asioita
tulkitessansa
voi olla myös osana
kolinaan flimmerillä
Iän myötä saa
aina yhä tarkempaa
itse tutkia
miten alkaa hutkia
aikaisiaan sutkia
Sanomiansa
vain tarkistelemalla
ei voi autella
edes korjausnauhalla
ellei muuta tapoja.
Herra hulluistaan
huolta pitää yllyttäin
siitä näyttöä
on luonnollisestikin
pipoil' hattuhyllyttäin
Aikamme tuottaa
mitä siltä sallimme
itsellemmekin.
Pillereiden orjia
pienestäkin pitäen
Anti osakkain
vakuuttaa kuoriansa
varjeltava vain
on jälkipolviansa
tavalla puhtoisella
Sen toki tietää
myöskin se sama nalle
joka neuvojaan
suo lääkekauppiaalle
ja tapiseeraajalle...
Kauniin aatoksen
saakin aikaan helposti
kestävyydestä
takuuseen on mentävä
vain kuuliaisimpien
Väli tunneilla
yhtälailla väliä
kuin tunteillakin.
Tuntekoon itsekukin
omimman asiansa.
Selite:
https://www.youtube.com/watch?v=egX9N8yOgaU
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi