Hain seuraa maalta: "Elä käy ehotteleen!" Vastattiin Oitis... Heitin kamerani pois, jospa flaksi käydä vois...Selite: Niin ainaoletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 13.11.2024 10:25 lulu-58 flaksi vai kaksi ...... eipä sillä väliä kunhan nyt käy sinun runot täytyy meikäläisen lukee ajatuksella Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 13.11.2024 10:34 Adastra Käy kuin käy, jälkituotannosta vastaa klaffimiehet, tai nykyään tietty henkilöt... tietyt. :D Suriseeko siellä, täällä täl vaa tinnittää... Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut« ensimmäinen ‹ edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 … seuraava › viimeinen »
Kommentit
kunhan nyt käy
sinun runot täytyy meikäläisen lukee ajatuksella
Sivut