Kenen

Runoilija Sanitarium

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.9.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei tässä ole mitään iloa enää.
 

"Ei vika ole sinussa....."

Kenessä sitten?

Jos minusta ei voi pitää, miten

vika ei voi olla kuin......

Totta, ei vika ole minussa.

Vika o l e n minä!

Selite: 
...hetken onni, tajunta tuli takaisin. Hylättynä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot