Odotan
etsin enteitä
tulevan kohta
multa halkeaa kokkareeksi
viljelijä potkii ja tonkii
”ei vielä”
alan jo tuskastua
liikehtimistä
odotuksen turhaumaa
saataisiin jo
lähteä kalaan
kylvölle
sitten se tulee ja jyrää alleen
kaiken suunnitelman murskaten
missä se syksy viipyy
ja talvi
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi