Mistä minä pidän

Runoilija amelia

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 19.2.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

βίαιος αγάπη. Συγγνώμη, rakas.
 

Minä inhoan monia asioita
kun kysyt niitä kysymyksiäsi
ja hammastahnan makua suussa
sen jälkeen

Mistä minä pidän
mitä haluan sinun tekevän
mitä minä haluan tehdä

Vaikka ilmeisesti

ne ovat kovinkin tärkeitä kysymyksiä



minä inhoan sitä

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot