Kuka kuulee lauluni sydämen
Sen säteilyn taivaisen
Ei enkelit niin voi sanoittaa
heitä kuuntelen ja kerron teille sen
Voi kaunis enkeli maanpäällinen
ota kädestä toisen ihmisen maa,
kauneus, rakkaus yhdeksi suo
Älä unhoita toista älä maahan lyö
Kun kulkee kadulla kerjäläinen
hän lämmintä toivoo ja hymyä sun
Ei paljon ole se pyydetty lain
kun kuljet niin yksin sumussa tien
se yksinäisyys on sinussa vain
Hän kulkee kadulla yksinään
tartu käteen niin avonaiseen ja pyytävään
Sen sinä saat minkä ansaitset, sillä kaikilla lyö sydämet kultaiset
On toisilla vain taakka niin suuri ei kenkään voi kantaa jos on liian raskasta eikä apua näy
Sinua enkelit suuresti rakastaa katse ylös luo
ja pyydä niin se annetaan
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi