Aurinko laski
laguunin yllä
katsoin
rakkautta silmiin
se tuntui lämpimältä
kauniilta
sydämeni oli
onnea täynnä
elin kanssasi hetken
tuuli toi kevyitä
laineita rantaan
olin kanssasi
ihanuuden
aallokossa
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tämäkin todella upea runo.
Tulee mieleen leffa 'blue lagoon' :)
Kaunis on runosi
Sivut