Auringon paiste kruunaa vapun aaton aina,
laitetaan kaunista, vasta ostettua päälle
ja suunnitellaan lähtöä tansseihin.
Kaikkea on suunniteltu jo viikkokaupalla
kun tulee vappu kesän ensimmäinen päivä
se on ilon ja onnen aikaa.
Linnut visertävät kovempaa kuin aikaisemmin ,
leuto tuuli tulee etelästä
lämmittäen kasvoja ,
joita aurinko polttaa punaisiksi
hehkumaan iltaa varten.
Nuoriso ei tiedä, mitä oikein tekisi ,
kävelee hermostuneena
ympäriinsä.
Ylioppilaat kokeilevat taas lakkejaaan,
vanhemmat ovat jo haalistuneet ,
mutta päähän ne on aseteltava.
Vappu ei ole mitään ilman lakkeja,
kaikennäköisiä vielä .
ja ilmapallot ja serpentiinit
kuin karnevaali aikaa
Suomessa armaassa.
Rakastutaan, luvataan kesää yhdessä,
kunnes aamuyön väsymys katkaisee
ajatuksen.
Vappu on ohi ja toivottavasti kaikilla oli
hauskaa ja ihanaa
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi