Aurinko paistaa aina hyvien
ihmisten sydämiin.
Heille, jotka jaksavat
yhä uudestaan yrittää ja auttaa
toista, olemaan ihminen siellä,
missä milloinkin on.
Sydämeen onnea tuo
hyvä sana, kosketus.
Olla siinä vain lähellä,
tuntea olevansa,
ainutkertainen ihminen
maan päällä
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
~tämän kauniin runon myätä totean
näin asia on, itse olin niin lähellä..
tunnen vielä ne herkät auttavat elämän
kosketukset, kun taistelin 2-3 viikkoa
elämästäni, olen heille kaikille kiitollinen~
~tämän kauniin runon myätä totean
näin asia on, itse olin niin lähellä..
tunnen vielä ne herkät auttavat elämän
kosketukset, kun taistelin 2-3 viikkoa
elämästäni, olen heille kaikille kiitollinen~
Sivut