Aamuisin hän sulkee reppunsa, johon on tehnyt päivän eväänsä
astelee metsän tuoksuun.
Kuulostelee haukuntaa onko koira saanut vainun.
Nyt on hyvä hän tyytyväisenä myhäilee,
laittaa reppunsa kiven päälle ja istahtaa siihen vierelle.
Hän tuntee metsän hyvin hän tietää
mitä tapahtuu koiran ja hirven kohdatessa.
Tänään ei tähdätä hirveä vaan koira saa kokeen onnistumaan.
Muutamia tunteja myöhemmin
koira juoksee iloisena häntää heiluttaen
metsän uumenista hänen luokseen.
Hirvi on väsynyt ja löntystelee takaisin kohti korven tuomaa
lempeää syliä, sinne on hyvä nukahtaa
ja miettiä ison kauniin eläimen omaa elämää.
Metsä tuoksuu kostealta ei ole enää valoisaa on tullut ilta.
Metsämies kokoaa reppunsa nousee
ja hyräilee koiran kulkiessa vierellä.
Kotiin on hyvä mennä ja painaa päänsä
pehmeään tyynyyn päivän metsäkierroksen jälkeen
Kiitollisena metsän mies on kaikesta tästä
hän haluaa olla lempeä ja kiittää maailmankaikkeutta
että on saanut elää ja tehdä sitä
mistä voi illalla nukkumaan käydessä olla onnellinen
Muistellen
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut