Näen kotkan
nousevan
lentoon
vuoren rinteeltä
Siellä kasvaa
tuuhea metsä
Alhaalla intiaanit
valmistavat ruokaa
ihmisilleen
Jossain
kauempana
kuuluu juoksua,
villihevonen
kirmaisee onnellisena
halki aukion
etsiäkseen
suojaa metsästä
sen ymmärtäväisestä
olemuksesta
Taivas hohtaa sinisenä
auringon kanssa kilpaa
Rakkaus on
niin
lähellä
ihmistä
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi