Enkeli kulki vierelläni
ei ole aika itkeä
kun onnen sydän
sulla on rinnassasi
Enkeli pysähdytti
kertoi mitä kaikkea teen
vielä maailmassa
Enkeli sanoi
katso vain maailmaa
se antaa sinulle sen
mitä toivot
Enkeli lensi pois
tiesin vain enkeli
auttaa meitä kun
vain pyydämme
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi