Äänetön hiljaisuus ympärillä,
missään ei ole liikettä vain
yksinäisyys taivaallista sanomaa.
Se merkitsee uuden alkamista,
uuden ajatuksen tekemisen
todellisuutta, löytymistä.
Minkä olin kadottanut, etsin
uudelleen sielustani
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tässä kuunnellaan taitavasti omaa sisintään. Itseään kunnioittaen.
kauniisti runoiltu, yksinäisyys on monesti ihmiselle hyväksi, siellä voi uudelleen löytää sielunsa
Tekstistä huokuu rauhallisuus, hiljentyminen on osa uudistumista! *hieno*
kyllä vaan. ei yksinäisyys aina pahasta ole. äänettömyys äärettömän rauhoittavaa.
Hiljentyminen on uudistuksen alku.
Hiljaisuus saa etsimään uutta itsestään sekä sielustaan.
Hyvin kaunis runo.
Kiitos sanoistasi.
Sivut