Seisoin kohti valoa
se loisti kaukana lämpimänä
antaen tunteen elämänvoimasta
Ei ollut muuta
kuin tämän ainutkertaisen
hetken oivallus
se tunkeutui sisimpääni polttaen
kaiken huonon sisimmästäni
Jäi jäljelle vain tyhjyys
Uutta elämää varten koin hetken niin
tulevaisuus oli uusi edessäni
löydän sen juuri tästä
ja suojaan itseni julmuuden sanoilta
niistä luovuin ja täytän itseni
sieluni sanoilla
mitkä koskevat syvälle sdämeen
tuovat ilon siellä missä sitä ei vielä ole
vain edessäpäin on hyvyys ja rakkaus ,
sitä kohti kuljen
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi