ENKELI

Runoilija Miikriko

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Haaveilija, joka ei ikinä opi mitään
 

Olet suojelusenkelini minun,
vaikka oletkin tavallinen ihminen
täällä maan päällä.
Olet jaksanut kuunnella surujani ja iloja.
Olet auttantu vaikeina aikoina surun yli
ja antanut neuvoja arvokkaita.
Olen kiitollinen siitä mitä
olet tehnyt hyväkseni ja toivon,
että joku auttaa myös sinua,
kun sinulla on vaikeaa.
Kiitos, että olet jaksanut
kuunella ja tukea minua.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot