Koti

Runoilija Quidam

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.4.2010
Viimeksi paikalla: 16.3.2020 22:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
22.3.1992

Mies, joka ei ymmärrä runoutta
 

Huudan, 

mutta ikkunat tukahduttavat ääneni

Koti on turva.

 

Ulkona on kevät,

mutta maailma on armoton

Talomme palaa

pysyisin mielummin sisällä

He kokoontuvat pihalle kai nauramaan

 

Revit kuvamme katseilta salassa

ja kerrot

“kaikki on hyvin”

Laulat kauniita lauluja,

kun liekit tarttuvat ihooni

Huudan, 

mutta ikkunat tukahduttavat ääneni

Koti on turva.

Ja ulkona kevät…

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kotona täytyy harjoitella jokaisen tulipalosta pelastautumista.
 

Käyttäjän kaikki runot