Ostin tänään kahvia kahdelle.
Kuljetin pahvisia mukeja pitkin katua,
kädessäni jotakin
-- sinulle.
Kuljin kiirettä kaikuvin askelin,
kip kop kip kop.
Ymmärrättehän -- Olen menossa jonnekin.
Joku odottaa Minua.
Minä tuon sinulle kahvia
ja sinä naurat.
Sinun naurusi helisee
pääni sisällä
iltaisin kun suljen silmäni.
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi