kirjoitin sen pois

Runoilija Marle

nainen
Julkaistu:
208
Liittynyt: 27.6.2006
Viimeksi paikalla: 3.11.2024 18:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-



kirjoitan     
   kirjettä         nua   
       sinulle...  i      
    paperi palaa  s 
           p              
         o         n    
        r          a  
       o            t  
       k              s
       s                a
        i                k
   sanani leijailevat   a
       luoksesi. . . . r
....•´¨*•.¸¸.**:*:*:*:.•*¨`•*-*;*::*;;;**
.....•´¨*•.¸*. * «•´¨*•.¸*. *
¨*•.¸* ;*;*Pikkuaurinko***
     *.*.*.  elämäni taivaalla* :  *:*
         *:*:* sinä ystävä ;*;*;*
             *:*:*:*;`* *.¸¸.•
       ....•´¨*•.¸¸.* ¸.•*¨`•*          
  
    Värikästä syksyä!
Suosittelen:
 
yön sylissä


aamun helmaan

kokonaisen novellin


aavistamatta

että löytäisin sen

sinusta


kätesi hyväily

toi sen takaisin


ja silmät suljettuina

haluan lukea

sen uudelleen

 

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä tuntuu olevan kaikki kohdallaan... lukenut useamman kerran - ja kolahti tähän lukijaan.
Ihastuttavan ihana!
Olipas mukava aamun avaus tämä.
- ja aina löytää uusia lukemattomia sivuja - ihana runo, kiitos!
rakkaudesta kauniisti

pidin
Kaunis suuresti lukijaa herkistävä. Tähän sukeltuu sisään lukiessaan ja voi nauttia tunteesta, minkä se sisällä herättää. 
Tämä on todella taiteellinen ja kaunis.
Itseilmaisua ja tunteiden tulkintaa parhaimmillaan. Ihana runo.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut