Ystävyys

Runoilija Marle

nainen
Julkaistu:
205
Liittynyt: 27.6.2006
Viimeksi paikalla: 29.4.2024 22:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-



kirjoitan     
   kirjettä         nua   
       sinulle...  i      
    paperi palaa  s 
           p              
         o         n    
        r          a  
       o            t  
       k              s
       s                a
        i                k
   sanani leijailevat   a
       luoksesi. . . . r
....•´¨*•.¸¸.**:*:*:*:.•*¨`•*-*;*::*;;;**
.....•´¨*•.¸*. * «•´¨*•.¸*. *
¨*•.¸* ;*;*Pikkuaurinko***
     *.*.*.  elämäni taivaalla* :  *:*
         *:*:* sinä ystävä ;*;*;*
             *:*:*:*;`* *.¸¸.•
       ....•´¨*•.¸¸.* ¸.•*¨`•*          
  
     Lämpöä kevätpäiviisi ;)
Suosittelen:
 
kahden sydämen solmu
kiedottu hellästi 

rusetti
jonka poimut silkkisen
pehmoiset

avoin ja rakastava
ystävyys

mielen vapauden
kokonaisuus
 
 
 
Selite: 
Täälläkin sitä on, ystävyyttä, kestävää ja rajatonta ;)
oletus

Kommentit

Avoin ystävyys on valtaisa voimavara.
Niinpä, se kantaa kivien ja kantojen yli,
rakentaa siltoja ja luo iloa ja valoa ;)
Kiitos runoystäväni.
Kutkuttavan kiva runo
Kiitos, sinäkin tunnet sivuston ;D
Todella upeaa tekstiä. Loistavaa
Kiitos, täällä on elämä ;)
Runomaailman paratiisi!
Hieno ystävyyden kuvaus
Yhdessä runoilemme, kiitos, kun luit tämänkin ;D
Kaunis, suloinen runo.
Nimimerkkisi on kukka muiden ihanien
runoystävien ruusumaassa. Kiitos palautteestasi.
Rakkautta on monenlaista. 
Tässä tuodaan upeasti esille
ystävän rakkaus. Kiitos! 
Kiitoshymy ystävälle ;D
Ystävyys kääritty silkkipaperiin ja solmittu samettinauhalla. Sellaisen suloisen runopaketin tarjoilet meille! 
Kiitos runoystäväni ;)
Sinäkin kuulut pakettiin.

Kauniisti ystävyydestä, hyvä runo
 
Ystävyys ON kaunista, kiitos ;D
Ihana, ihana, ihana..
Aamun parasta luettavaa, kiitoshalit sulle ;)

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut