Yksinäinen peto

Runoilija äityli86

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 18.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Suden ulvovan kuulen, sen kaukaa tulevan luulen. Peto on lähellä ihmistä, itseni nään sen silmistä. Yksinäinen, eksynyt, sekin tänne tahtomattaan syntynyt. Hyökkäys paras puolustus, pedon ainut oikeutus. Maailmassa liian kovassa, molemmat laumassa omassa. Liian yksin päivän työssä, itkee, ulvoo tuskaa yössä.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot