Lähdin kanssasi tuntemattomaan
askeleet vain vievät erilleen
pikkuhiljaa hiipien päätyi ihon alle
rakkaudesta ystävyyteen
Jäähyväiset pitkälle yhteiselle matkalle
päätyvät yhteiseen pitkään matkaan
matkaan luokse savannin leijonien
vankilasaaren sekä pöytävuoren
Selite:
Viikko vielä...
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi