Olen lamaantunut
suorastaan taantunut
mikään ei tunnu miltään
ei mitään värinää tai säpinää
Sitä huomaamattaan
tai huolimattomuuttaan
kaikki luotaan karkoittaa
muurin ympärilleen rakentaa
Olenko siis suojassa?
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Uskon että olet -suojassa.
Hieno ajatelma >;)
Aurinkoa askeliisi
Sivut