Tunteet muuttuneet
salakavalasti vuosien
varrella muuntautuneet
Ensin ystävystyy
sitten rakastuu
Miten käy kun rakastuu?
Toteuttaako unelman
vai räjäyttääkö kuvitelman
Miten käy kun rakastuu?
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Eipä tiedä, jos ei uskalla, muutosta se ainakin lupaa.
Hyviä elämänpohdintoja ja itsesi etsimistä näissä runoissasi.
hieno :)
"Toteuttaako unelman
vai räjäyttääkö kuvitelman"
mahtava !
Sivut