Jahkailusi vain vituttaa
sydäntäni turhaan itketät.
Jos et edes uskalla yrittää
ÄLÄ toivo, että odotan,
kuuta nousevaa tai
ihmettä tapahtuvaa.
Selite:
"En ole ikinä sanonut pahasti kelleen,
kuten sanoin rakkaalleni tänään.
Nyt itkee pieni sydän.."
Miksi rakkaus satuttaa???
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi