Kosketuksessasi piilee
hetki ihmeellinen
lämmin tunne viipyilee
läpi koko kehon
hymy aito sisimmästä
löytää välittömästi
tiensä silmiin asti
Kuka ne kohtaa
voi sisimpään katsoa
väylä on avoin, tunteellinen
Selite:
Silmät kertovat paljon.... joskus enemmän kuin uskoisikaan....
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi