Sinusta on tullut jossain tässä vuosien varrella itsepäinen ja minä huomaan yhä useammin sanovani "kyllä, Kulta".
Ja kun minä kysyn sinulta, millä sinä minut kesytit, mitä ihmettä sinä minulle teit, vastaat nauraen: "Minä rakastin sinua"
Ja minä olen juovuksissa, pyörryksissä, tahdoton sinun edessäsi ja se tuntuu niin hyvältä.
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi