mistä tämä oranssisävyni
on mieleni väriksi tullut
jokaisesta kivusta
jokaisesta surusta
jokaisesta petoksesta
joita olen itkenyt
jotka ovat kantaneet
elämääni kohti tätä hetkeä
sieltä on oranssisävyni
sieltä se on mieleeni tullut
etten tiedä miten elämää
enää jaksaisin pelätä
kun on yhtä ja toista
mieleni alistajaa kokenut
on vaan täytynyt
oppia elämään
sydän yhä enemmän auki
jokainen sirpaleeni
haavoista näkyvillä -
sellainen on minun oranssi.
9.3.2019 (C) HH
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut