minä mietin
miten kertoisin elämästäni
sen satuhetkistä, tarinatuokioista
unelmista, valoon tähtävistä hetkistä
tulen minäkin näkemään jotain
onnen tuokioita, ilon taipaleita
arjen tähdenlennoista
värimaailmasta mustavalkopiirrosten tiellä
minä mietin
miten kertoisin elämästäni
loppuvasta vuodesta
jolloin kasvoilleni satoi hymy
useina pisaroina lämittelemään
erilaisina hetkinä hyvää
kaksituhattayksitoista
katsoimme toinen toista
© HH
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hyvänmielen runo.
Lämmin hyvänmielen runo.
Todella kaunis valoisa runo. Pidän :)
Todella kaunis valoisa runo. Pidän :)
Niinkuin pala elämän kankaasta
ovat mietteesi
hieno runo
Hieno runo. Ja upea tuo loppu!
Upea runo
ja loppu ihan huigeen hieno!
Tämä saa hymyn kareilemaan. Mukava runo.
Kaunista
Hyvänmielen pohdintaa, hyvä oli vuotesi
Mukava, hyvä runo
Sivut