missä auringonpilkut ovat auringonpilkkuja
elämä on elämä
eikä mikään kaunis elämä
pääministeri on pääministeri
eikä mikään herra pääministeri
mieli etsii harmoniaa
mitä uskaltaa levollisesti kantaa
kun punainen on punainen
tunne uskaltaa olla tunne
yö on yö ilman pelkoja
silloin ihminen on ihminen
siinä on sydämen sulamispiste
lupa rakastaa, lupa vihata
lupa olla, lupa elää
lupa pettyä, lupa iloita
lupa kaivata ja lupa luottaa
silloin usva hälvenee jokaisena aamuna.
28.8.2018 (C) HH
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut