Ottakaa lapio, kaivakaa multa
menkää itseenne
laskekaa luurankonne
jättäkää vuodenvaihteeseen
vähentäkää taakkaa
keventäkää mieltä
jättäkää vuoronumerot
ja muut huolet edes hetkeksi
piirtäkää hiljaisuus
maisema rauhallinen
ilman melun riemuhuutoa
ilman kivun tuskaa
ottakaa ja jättäkää
mitä ette tarvitse
sen olette ansainneet
uuden mahdollisuuden
ei maailmasi mene rikki
oman ihmisyytesi tiellä
© HH, 2013
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi