rajapinta-ala
ala-asteluku
lukumäärätietoisuus
tietoisuuskokonaisuuskuva
kuvaväritelevisio
visiomuistoteoria
teoriakoepäivä
päivämäärälaskelma
laskelmaeroperhe
perheuudistuspaketti
pakettipeltotraktori
traktorirallikilpailu
kilpailutalouskoulu
koulutietieremontti
remonttiverstaspiste
pisteoppiaika
aikamatkareissu
reissuleipäviipale
viipalemakkaraherkku
herkkupitoisuusarvo
arvonlisäselvitys
selvitysviidakkoveitsi
veitsipuujalka
jalkavaimoyritys
yritystietokone
koneteollisuuslaitos
laitoshoitolasku
laskuohjesivu
sivumääräilmoitus
ilmoitustaulukeräys
keräystuotto-ohje
ohjekuvajoulu
joulutonttuluokka
25.12.2017 (C) HH
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi