tulen vielä uniisi
kuin joulupukki
muistuttamaan
sädetikun valosta
elämän ilosta
ehtolauseista
hiljaisesta miehestä
hiljaisesta mielestä
joka ei osannut
sanoa koskaan
mitä odotit
© HH, 2013
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Olen seitsemän runokirjaa tehnyt runouden harrastaja. Tällä hetkellä toivoisin ainakin, että tämä harrastus saisi kestää läpi elämäni, se alkoi kahdeksantoistavuotiaana vuonna 1994. Kirjoista uusin ilmestyi marraskuussa 2017.
Harrastan runoutta muutenkin monin eri tavoin. Esiinnyn, keräilen runokirjoja ja kommentoin toisinaan runotta täällä internetin uumenissa. Minulla ei ole määritelmää siihen, millainen runo voi olla.
Mutta hyvät ihmiset, jos pidätte runoistani, vanhojakin runojani saa täällä kommentoida eikä pelkästään uusinta uutta. Tiet, joita kuljen nykyisin, ovat etupäässä Pohjois-Pohjanmaalla, sillä siellä nykyisin asun.
Runo ei koskaan katoa, se löytää yhä enemmän, se näkee, mitä elämää voi olla, mistä tahansa suunnasta sivuilleen katsoen.
Uusin kirjani on nimeltään Ihmisyyksiä. Facebookissa siitä voi tykätä täällä.
Esittelyä kirjoistani täällä.
tulen vielä uniisi
kuin joulupukki
muistuttamaan
sädetikun valosta
elämän ilosta
ehtolauseista
hiljaisesta miehestä
hiljaisesta mielestä
joka ei osannut
sanoa koskaan
mitä odotit
© HH, 2013
Kommentit
Puhutteleva, hiljaisen kaunis on runosi.
Taipuu monenlaiseen tulkintaan.
hmm.. jos joulupukki on jalaton,
niin saatoit käydä mun unissa :)
joku pukki siellä vieraili.
toisten odotuksia on tosiaan vaikea tietää
harva niitä osaa ja uskaltaa tarpeeksi ääneen lausua, saati siten, että toinen kokee osaavansa ja jaksavansa niitä täyttää, tai edes yrittää.
hiljainen mieli, voi olla onnellinenkin
tyytyväinen sellaisenaan
Alkaa hymyilyttämään, varsinkin tuo alku.
Loppuosa onkin sitten vakavampi.
Sivut